Σχολιάστε μας. Είναι το μόνο που έχουμε ανάγκη για να σταματήσουμε να γράφουμε!

Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2007

Παίδες την προσοχή σας

Την προηγούμενη Τετάρτη οι κάτοικοι των Εξαρχείων και μαζί τους και άλλοι πολίτες, έκαναν μια πορεία για να διαμαρτυρηθούν για την κατασκευή νέας κεραίας κινητής τηλεφωνίας (η τσάμπα διαφήμιση πέθανε) στην περιοχή τους, την οποία κατά τύχη παρακολούθησα, γιατί ήμουν στην πλατεία εκείνη την ώρα. Η απάντηση του κοινωνικού, δημοκρατικού και πολιτισμένου Κράτους που δυστυχώς κατοικούμε, ήταν να κατεβάσει 3 διμοιρίες από τα συμπαθή ζωάκια και να αρχίσουν το γνωστό παιχνίδι με τα δακρυγόνα, γιατί ως γνωστόν ''είμαστε όλοι τρομοκράτες'', ακόμα και άνθρωποι μεγάλοι σε ηλικία. Τεσπα, το νόημα είναι οτι αυτοί οι άνθρωποι δε μασάνε και οργανώνουν νέο κάλεσμα την Τετάρτη 26/9 και ώρα 7:30 στην γωνία Καλλιδρομίου και Πλαπούτα .
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩ ΕΚΕΙ

Αγαπητοί φίλοι, συνειδητοποιημένοι πολίτες

Εκδόθηκε ψήφισμα που υπογράφηκε από όλες τις χώρες της Ευρωπαικής Ένωσης ότι οι χώρες που επλήγησαν από τις πυρκαγιές πρέπει να δεσμευτούν ότι θα προστατεύσουν και θα αναδασώσουν τις καμένες περιοχές. Ξέρετε ποιός δεν υπέγραψε; ..... Μα ποιός άλλος.... Η Ελλάδα!!!
Μπείτε στο www.petitiononline.com/forestgr/ και υπογράψτε!!! Πρέπει να μαζέψουμε χιλιάδες υπογραφές! Στείλτε το μήνυμα σε φίλους! Όλοι να συμβάλλουμε αν δεν θέλουμε να δούμε τσιμεντοποιημένες τις καμένες περιοχές!

[prwtobouliadrasisgiatoperiballon]