Σχολιάστε μας. Είναι το μόνο που έχουμε ανάγκη για να σταματήσουμε να γράφουμε!

Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2007

λιτότητα

Παρακαλώ άμα το διαβάσει αυτό το κειμενάκι κάνεις, να το μεταφέρει στον αγαπητό κύριο Ευαγγελάτο. Έχω ένα μεγάλο πρόβλημα και ένα μεγάλο ερωτηματικό. Θα αρχίσω με το πρόβλημα: κατά αρχήν, είμαι φαν της εκπομπής και η εισήγηση μου είναι να την μετονομάσει σε αϋπνίες, γιατί μετά από κάθε εκπομπή με πιάνουν αϋπνίες από αυτά που βλέπω στην εκπομπή σας. Ανησυχώ αν τυρόπιτα ή το σουβλάκι που έφαγα είναι σαν αυτά που βγάζετε στην εκπομπή και ψάχνω κάθε φόρα νέου είδους τροφή. Λοιπόν, το πρόβλημα μου είναι πως ό,τι έχω ψάξει να βρω σε βρώσιμη ύλη, μου το έχει καταρρίψει ο κύριος αυτός και έχω καταντήσει ανδρείκελο σκελετωμένο. Δεν ξέρω πλέον τι να φάω και μην γελάσετε με αυτό, είναι ο προσωπικός μου πόνος που τον μοιράζομαι εδώ, αντί να πάω στην εκπομπή της γυναίκας του. Άλλο ένα πράγμα που έχω να προτείνω είναι να κάνει μια εκπομπή επιτέλους με το τι κάνει να φάμε, γιατί πλέον θα φτάσω 40 κιλά όλα κιόλα.
Και τώρα να περάσω στον προβληματισμό μου: τόσα χρόνια που τα τρώγαμε όλα αυτά δεν έχουμε πάθει μια ανόσια να το πω, μια αναισθησία ονομάζεται, δεν ξέρω πώς να το περιγράψω. Θέλω να πω ότι ο οργανισμός μας δεν έχει δημιουργήσει αντισώματα σε όλα αυτά όπως οι Ρωμαίοι αυτοκράτορες με τα δηλητήρια και πάει λέγοντας ?
Ήμαρτον, ζούμε σε μια χώρα που όλα πάνε λάθος και τρομοκρατούμε τον κόσμο και με το πιο απλό αγαθό την τροφή και το νερό, αντί να τον προβληματίζουμε με όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω μας...