Σχολιάστε μας. Είναι το μόνο που έχουμε ανάγκη για να σταματήσουμε να γράφουμε!

Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2007

Η άκυρη πληροφορία του μήνα.

Το πιστεύετε ότι ο οσιομάτρυρας άγιος Αρτέμιος, είναι προστάτης των αστυνομικών και των όρχεων?
Δε λέγαμε τσάμπα οτι οι μπάτσοι πάνε δυο-δυο όπως τα αρχίδια!

ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΣΑΙ

Όμορφα πέρασαν και οι εκλογές, και τα αποτελέσματα με κάνουν να πεισμώνω όλο και πιο πολύ σε αυτή μου την αρχή: "Αν έτσι είναι η Ελλάδα που θέλετε, Έλληνες είστε και φαίνεστε ".
Εγώ δεν θέλω να είμαι Έλληνας σε μια τέτοια Ελλάδα . Βασικά δεν μπορώ να διανοηθώ όλα αυτά που γίνονται, αλλά ούτε και να τα χωνέψω, όσα λίτρα σόδας και να πιω . Όλο αυτό το σκηνικό με τα αποτελέσματα των εκλογών, με κάνει να πιστεύω ότι: ή εγώ πρέπει να πάρω τα βουνά ή όλοι έχουν απαξιώσει τόσο πολύ το θέμα της ψήφου που δεν θα αλλάξει ποτέ πραγματικά αυτό το κράτος προς το καλύτερο .
Όλα αυτά τα λέω με πολύ απλό σκεπτικό, βάσει γεγονότων, που αν θέλετε μπορούμε να θυμηθούμε παρέα : τον τελευταίο χρόνο το κράτος έχει παραλύσει από τις πορείες των μαθητών, των εκπαιδευτικών, των αστυνομικών, των πυροσβεστών, των γιατρών των συνταξιούχων, των στρατιωτικών, των δημοσίων υπαλλήλων κτλ. Με λίγα λόγια όλο το κράτος διαμαρτύρεται και για την κατάσταση του ίδιου του, του εαυτού. Πέρα από όλα αυτά η κυβέρνηση σύμφωνα με τα λόγια των υπουργών της, έχει να κάνει με ''ταραξίες", επιτελεί αγγαρεία (το υπουργικό έργο )σε όλα τα σοβαρά θέματα που έγιναν και έκανε λάθος χειρισμούς, δεν πήρε εν θερμώ αποφάσεις και πρακτικά ούτε και όταν ηρέμησαν τα πργματα έκανε κάτι . Παρόλα ταύτα η κυβέρνηση αντιμετωπίζει τα θέματα που μας αφορούν με "σοβαρότητα" και "ευθύνη" (να σας θυμίσω ότι κανείς από τους αρμόδιους υπουργούς δεν παραιτήθηκε ούτε καν παραδέχτηκε λάθος χειρισμό στην αντιμετώπιση των τελευταίων πυρκαγιών) . Μιλάμε για μια κοινωνική κυβέρνηση που αύξησε Φ.Π.Α., όρια ηλικίας συνταξιοδότησης και κράτησε σταθερούς τους μισθούς . Σε όλα αυτά που λέω, πιστεύω ότι και το Σοσιαλιστικό κόμμα να ήταν κυβέρνηση, θα έκανε τα ίδια και χειρότερα δεν έχω αυταπάτες ούτε κοιμάμαι τον ύπνο του δικαίου. Τα ίδια θα έλεγα και για αυτούς, να είστε σίγουροι για αυτό.
Μετά από όλα αυτά κάθομαι και σκέφτομαι καπνίζοντας και αναρωτιέμαι, με ποιο σκεπτικό το 79 τοις εκατό από τους συμπολίτες μας πήγαν και ψήφισαν τα ίδια ακριβώς κόμματα. Εκτός αν θέσουμε το θέμα της ψήφου σαν κάτι κληρονομικό ή σαν την αθλητική ομάδα, που θεωρούμε σαν σταθερά, όσο και αν μας εξοργίζει η επιλογή μας.Δηλαδή έχουμε πολιτική συνείδηση και φοβόμαστε να την δείξουμε ή ακόμα χειρότερα πλέον, όλοι έχουν απελπιστεί και δεν ασχολούνται ή απλά είναι συνειδητή αυτή η πράξη που έκαναν, οπότε έτσι απλά εγώ απαντάω ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΣΤΕ εγώ θέλω να είμαι κάτι άλλο σε αυτό το κράτος.