Σχολιάστε μας. Είναι το μόνο που έχουμε ανάγκη για να σταματήσουμε να γράφουμε!

Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2008

θα σηκωθούν τα αγάλματα και θα μας κοπανάνε

Καταρχήν ένα κουβά λίρες παρακαλώ ένα κουβά λίρες δεν θα ξαναπώ καλή κουβέντα για κανέναν το ορκίζομαι (αναφέρομαι στα όσα είπα στο προηγούμενο κείμενο για τον κύριο Βαρώτσο).
Ρε Ευθύμιε (Μάκη) Τριανταφυλλόπουλε γιατί κάνεις τόσο πολύ την κότα μέχρι και ο Χαρδαβέλας είναι πιο μάχιμος από εσένα, τι έγινε και άλλαξες πλεύση μήπως λιποθύμησες μπροστά στο βάρος της αλήθειας; Θα σε παρακαλούσα να μην πιάνεις έννοιες στο στόμα σου όπως φιλία, παλικαριά και όσα άλλα λες και ξαναλές και κάνεις σαν την χήρα που ξενογαμιέται, εμένα ο παππούς μου έμαθε ότι ο άντρας που σέβεται τα παντελόνια του σέβεται και τις αποφάσεις του και δεν είναι διπρόσωπος. Αλήθεια και τι αγώνας είναι αυτός να σε συμπαθήσει ο κόσμος -τόσα ανέκδοτα- γιατί κάνεις όλο αυτό τον αγώνα να βγεις το παιδί του λαού ο νέος Ξανθόπουλος, άκουσον άκουσον ο απολυμένος εκδότης μη χέσω άντε συγχύστηκα πάλι .
Άσχετο, τουλάχιστον εγώ δεν υποστηρίζω ότι ο Μυλωνάς είναι τσοντάκιας άλλα έχω να σας θυμίσω συνέντευξη στο κανάλι ΕΤ-3 για τον κινηματογράφο όπου δήλωνε ότι δεν υπηρέτησε την τέχνη του κινηματογράφου άλλα έκανε ελαφρές ταινίες όπου ήταν κατανοητές από όλους και χωρίς ιδιαίτερους προβληματισμούς, ε για ποιον λόγο τον βάλανε σε αυτήν την θέση πέρα από την φιλία του με τον Ζάχο; Εάν υπάρχουν και άλλοι λόγοι ε τότε αντικατάστησε τον άμεσα με τον Φώσκολο, τώρα.
Εμπρός σύριζα στηρίξτε Αλέξη όλοι μαζί . Πίσω από τις λέξεις κρύβεται ο Αλέξης άλλα το θέμα είναι ποιος κρύβεται πίσω από τον Αλέξη και για ποιον λόγο τον φουσκώνει σαν μπαλόνι, τι κέρδος έχει;
Έβλεπα μέσα στην εβδομάδα μια εκπομπή του Τζαννετάκου με τον ακατονόμαστο που έβγαζε τα σκατά που έκανε το '89 και σκεφτόμουνα λέτε να έχουμε καμία διάσπαση και καμία συγκυβέρνηση πάλι και αν ναι ποιος με ποιον θα πάει ρε παιδιά εγώ νομίζω ότι θα τα βρουν το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ μεταξύ τους.
Για το βιντεάκι που ακολουθεί δεν έχω να πω τίποτα απλά ότι σε λίγο θα σηκωθούν τα αγάλματα και θα μας κοπανάνε, όλα αυτά τα αγάλματα που έχουμε είναι και πολλά πανάθεμα τα θα μας κυνηγάνε με αυτά που κάνουμε σε αυτό το κράτος. Απλά για όσους δεν ξέρουν τον κύριο που έχει πρωταγωνιστικό ρόλο τον αθώωσαν αφού η ποινή του μετατρέπεται από κακούργημα βασανισμού σε προσβολή της προσωπικότητας .

Γεια σας, τα λέμε την άλλη εβδομάδα.
Υ.Γ με αυτά και εκείνα ξέχασα να δώσω τους χαιρετισμούς μου στου τελωνειακούς όπου εδώ και καιρό κρατάνε καλά την απεργία πάρα τις πιέσεις που δέχονται.

Photobucket

Καλημέρα γιατρέ μου.

Καλημέρα γιατρέ μου.
Μη.
Μη σηκώνεστε. Άλλωστε δεν έχω τίποτα σοβαρό.
Τα γνωστά.
Γράψτε βάλιουμ μαντράξ στεντόν τριπτιζόλ - ξέρετε τώρα εσείς -
Κάντε με κοινωνικό πρόσωπο
βολέψτε με τέλος πάντων με τους ομοίους σας
περάστε με στους χαφιέδες σας
πηδήξτε με αν θέτε
ωραίες οι γκραβούρες στους τοίχους σας.
Τσάκω τώρα στα σβέλτα το χιλιάρικο
και φέρ’ τη συνταγή
γιατί τέρμα η υπομονή μου παλιόπουστε
κι όπου νάναι θα εκραγεί.
Μη. Μη σηκώνεστε γιατρέ μου. Δεν είναι σοβαρό.
Ευχαριστώ.
Καλημέρα σας.

Κ. ΓΩΓΟΥ