Σχολιάστε μας. Είναι το μόνο που έχουμε ανάγκη για να σταματήσουμε να γράφουμε!

Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2007

ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ

Μέτα από την απόφαση του τοπικού δικαστηρίου της Χάγης, η όποια βασίστηκε στην στην Ελευθερία της εκφράσεις του εκλέγεσαι και του εκλεγείς,δεν απαγόρευσε την ίδρυση κόμματος παιδοφιλων (PNVD). Σε αυτήν την περίπτωση όλη αυτή η Ελευθερία λειτούργησε ενάντιων των παιδιών αν δεν κάνω λάθος .
Βασικοί στόχοι του κόμματος είναι:
1)η νομιμοποίηση της σεξουαλικής επαφής μεταξύ ανήλικων και ενήλικων
2)η νομιμοποίηση της κατοχής παιδικού πορνογραφικού υλικού για προσωπική χρήση

Η συνέχεια του θέματος:
http://www.hamogelo.gr/default.asp?pid=50&newid=11

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

καλά την έχω ψωνίσει άγρια..χάνω και το χιούμορ μου..αλλά πιό άγρια ακόμα την ψωνίζω με την απάθεια..την απάθεια του κόσμου..το μόνο που μας κινητοποιεί είναι το καινούργιο μοντέλο της BMW, να πάρουμε την μεγαλύτερη και πολυτερέστερη οθόνη για το λίβιγκ-ρούμ, γίναμε ευρωπαίοι,γιά..καλά κάνουν λοιπόν και κινητοποιούνται και οι παιδεραστές και καλά κάνουν και οι δικαστές που τους δέχονται..αφού οι μεν βρίσκουν έδαφος και υπερ-ανοχή γιατί να μην διεκδικήσουν το δικαίωμα του βίτσιου τους..όσο για τους δε, εγώ που είμαι συνωμοσιολόγος σκέφτομαι μήπως αυτή η ανοχή προέρχεται απ'το ότι ίσως ό κάθε κουρασμένος επιχειρηματίας, ο κάθε θλιμμένος εξουσιαστής κρύβει κι έναν παιδεραστή μέσα του? και καλύπτουν τα νώτα τους? γιατί πως αναπτύσσονται έτσι, ραγδαία, την στιγμή που εννοείται βρίσκονται κάτω από άγριο διωγό..και πως βρίσκονται κάτω από άγριο διωγμό όταν μέσα στις φυλακές στους 100 χρήστες ουσιών, ζήτημα να υπάρχει κι ένας παιδεραστής? και πού στηρίζονται και βγαίνουν στο φώς και με ένα τέτοιο ακραίο αίτημα μάλιστα? γιατί ποτέ οι χρήστες δεν τόλμησαν να φτιάξουν έστω ένα σύλλογο, να διεκδικήσουν το δικαίωμα να διαθέσουν τον εαυτό τους και μόνο κατα πως καταλαβαίνουν? είναι πιό αισχρό φαίνεται να βάζεις μέσα σου κάτι που σου προσφέρει ο διεθνής καπιταλισμός και καρπώνεται και τα οφέλη, απ' αυτό που επιθυμούν να βάζουν οι παιδεραστές σε κάποιον άλλον, εξ ορισμού ανίσχυρο..
αφού λοιπόν είναι τόσο δεκτική και ανοικτή στις κάθε ειδους παραλλαγές και φαντασιώσεις η κοινωνία του κόσμου μας, κατά ποιά έννοια τα μόνα τέρατα με κέρατα είναι οι χρήστες, οι μόνοι που είναι κίνδυνος για την δημόσια υγεία και ασφάλεια, δεν παίρνω την ίδια αίσθηση για καμμιά άλλη ομάδα, τουλάχιστον από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, παρόλες τις κορώνες..απορώ αυτές οι μανάδες γιατί δεν αντιδρούν, πού είναι τόσο φανερό ότι τα παιδιά τους είναι στόχος είτε κάποιων εμπόρων με τα "παράνομα" προιόντα τους, είτε κάποιων κυρίων με ιδιομορφίες..(είδες πόσο καθώς πρέπει ακούγεται το δεύτερο..)
Μήπως, και μιλάει πάλι ο συνωμοσιολόγος μέσα μου, και η ηθική μας κατευθύνεται από κάποια ισχυρά κέντρα τεράστιων οικονομικών συμφερόντων?
ΠΟΙΗΤΗ, ΣΤΟΝ ΑΙΩΝΑ ΣΟΥ ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ? ΒΛΕΠΩ ΤΟΥΣ ΕΜΠΟΡΟΥΣ ΝΑ ΠΝΙΓΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΘΥΜΑΤΩΝ..